Kiudainerikkad toidud

Ahjubanaanid 

Toidutare, 25. november 2004, 12:07
Üleküpsetatud banaanid.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 suurt küpset banaani
4 tl vedelat mett
veidi apelsinilikööri või rummi

Valmistamine
Aseta banaanid ahjurestile ja küpseta 200º C juures ahju keskosas 10-15 minutit, keera neid vahepeal korra ringi. Kui banaanikoored on tumenenud, võta banaanid ahjust välja ja lase natuke jahtuda. Tõmba banaanidelt kitsas riba koort lahti ja nõrista sisule mett ja rummi või likööri.
Hea teada !
Serveeri kohe pärast valmistamist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee