Lõunasöögi retseptid

Kapsarullid 

Toidutare, 25. november 2004, 09:28
Kapsarullid punasest peakapsast, lisandiks sobivad keedetud kartulid.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kapsapea
äädikat
soola
300 g vorsti
1 muna
25-50 g saia
1 sl sinepit
40 g pekki
1 ôun

Valmistamine
Kapsapeast eraldada lehed ja kupatada mõni minut soola ja äädikaga maitsestatud keevas vees. Peeneks lõigatud vorstist, leotatud saiast ja toorest munast valmistatud täidis maitsestada sinepi ja soolaga. Täidis aseta kapsalehtedele ja rullida lehed kokku. Pekikuubikutega rasvas praadida kapsarullid, panna keedunõuse, lisada veidi keeva vett ja riivitud õun ning hautada kapsarullid pehmeks.    

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee