Hispaania köök

Hispaania gazpacho 

Peeter Kard, 29. juuli 2008, 08:16
Külm supp tomati, kurgi, paprika, sibula, küüslaugu, tomatimahla ja valge veiniga. Enne serveerimist peab supp paar tundi külmikus seisma.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 suur tomat
1 värske kurk
1 roheline paprika
1 sibul
1 küüslauguküüs
1/2 tl soola
1 tl paprikapulbrit
2 dl värskeltpressitud tomatimahla
2 sl oliivõli
2 sl sidrunimahla
1/2 klaasi valget kuiva veini

Valmistamine
Tomat ja kurk koorida. Paprikal eemaldada viljavars ja seemned. Aedviljad lõigata väikesteks tükkideks. Sibul ja küüslauk hakkida hästi peeneks. Ained segada ja lisada sool, paprikapulber, tomati- ja sidrunimahl ning õli. Lasta paar tundi seista külmikus. Enne lauale andmist lisada supile vein ja mõned jääkuubikud. Lisandiks sobivad keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud ja lutsernivõrsed.Hea teada ! Serveeri külmalt. Lisandiks sobib Röstitud leib küüslauguvõiga. Keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud, lutsernivõrsed.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee