Vene köök

Bulgaria tarator 

Toidutare, 24. november 2004, 11:28
Külm hapupiimasupp kurgi, küüslaugu ja Kreeka pähklitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
750 ml hapupiima või keefirit
600 g värskeid kurke
1 küüslauguküüs
100 g õli
50 g hakitud Kreeka pähkli tuumi
veidi äädikat
tilli
soola

Valmistamine
Kurgid koorida ja lõigata väikesteks tükkideks. Lisada soolaga hõõrutud küüslauk. Hapupiim segada ja valada kurgitükkidele. Soovi korral võib lisada veidi äädikat ja lahjendada hapupiima külma keedetud veega. Segada juurde pähklituumad, hakitud till ja piserdada peale õli. Sellele supile võib lisada ka keedetud muna, keedetud ja kahvliga murendatud kartuleid või rohelist salatit.Hea teada ! Serveeri külmalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee