Lõunasöögi retseptid

Turkmeeni okroška 

Peeter Kard, 26. august 2008, 12:45
Turkmeeni okroškaFoto: PantherMedia/Scanpix
Külm hapupiimasupp keedetud veise- või lambaliha, kurgi, redise ja munaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,5 l hapupiima või keefirit
200 g keedetud veise- või lambaliha
100 g sibulapealseid
2-3 värsket kurki
4-5 redist
100 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
soola
tilli

Valmistamine
Hapupiimale lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud külm liha, kooritud ja tükeldatud kurgid, rediseviilud ja hakitud muna. Hakitud sibulapealsed hõõruda soolaga ning lisada supile. Maitsestada soola ja suhkruga ning puistata peale hakitud tilli.Hea teada ! Serveerida hästi külmalt.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee