Lõunasöögi retseptid

Peekoni-kartulisalat 

Ruth, 15. november 2004, 19:09
Maitsev segasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
800 g kartleid
100 g suitsupeekonit
2 dl valmis pastakastet Arrabbiata(näiteks Barilla)
2 sl oliiviõli
soola
pipart
peotäis basiilikulehti

Valmistamine
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta ja lõika neljaks. Lõika peekon ribadeks, pruunista pannil rabedaks, nõruta üleliigsest rasvast ja lisa kartulitele. Sega juurde tomatikaste ja oliiviõli. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa peenestatud basiilikulehed ja sega läbi. Soovi korral võib lisada oliive ja kappareid. Sobib pakkuda eraldi, aga ka grillitud liha juurde.    

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee