Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g sea välisfilee
3 sl Õli
1 tk Porrulauk
1 väike purk (227g) Ananassitükid
2 tk Paprika (erivärvilised)
3 sl Vesi
3 tl Kartulijahu
MARINAAD
3 sl Sidrunimahl
3 sl Sojakaste
1 sl Suhkur
0.5 tl jahvatatud ingver
1 sl Ketšup
ananassikompotivedelikku
Valmistamine
Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha vähemalt 15 minutiks maitsestuma. Samal ajal lõika paprikad ja porru ribadeks. Võta liharibad marinaadist, kuivata köögipaberiga ja pruunista paksupõhjalises kastrulis õlis kõrgel kuumusel. Alanda kuumust ning lisa paprika- ja porruribad, kuumuta segades 3 minutit. Vala peale marinaad, veega segatud kartulijahu ja ananassitükid.Kuumuta veel 10 minutit, kuni liha on pehme.
Kommentaarid (0)