Lõunasöögi retseptid

Sealiha-paprikapada 

Toidutare, 29. mai 2010, 07:56
Sealiha-paprikapadaFoto: Jaan Heinmaa
Koos kuuma keedetud riisi või kartulitega saad maitsva lõuna- või õhtusöögi poole tunniga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g sea välisfilee
3 sl Õli
1 tk Porrulauk
1 väike purk (227g) Ananassitükid
2 tk Paprika (erivärvilised)
3 sl Vesi
3 tl Kartulijahu
MARINAAD
3 sl Sidrunimahl
3 sl Sojakaste
1 sl Suhkur
0.5 tl jahvatatud ingver
1 sl Ketšup
ananassikompotivedelikku

Valmistamine
Lõika liha peenikesteks ribadeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha vähemalt 15 minutiks maitsestuma. Samal ajal lõika paprikad ja porru ribadeks. Võta liharibad marinaadist, kuivata köögipaberiga ja pruunista paksupõhjalises kastrulis õlis kõrgel kuumusel. Alanda kuumust ning lisa paprika- ja porruribad, kuumuta segades 3 minutit. Vala peale marinaad, veega segatud kartulijahu ja ananassitükid.Kuumuta veel 10 minutit, kuni liha on pehme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee