Lõunasöögi retseptid

Eestiaegne okroshka 

Toidutare, 19. september 2004, 21:35
Külm kaljasupp küpsetatud linnu-, vasika- ja veiseliha ning keele ja singiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g küpsetatud linnuliha
200 g küpsetatud vasikaliha
200 g keedetud keelt
200 g küpsetatud veiseliha
100 g taist sinki
2 sl tilli, murulauku, estragonilehti
4-6 keedetud muna
1 klaas hapukoort
3 l kalja
4-5 kurki
1 sl soola
suhkrut
jahvatatud musta pipart
5 keedetud peeti

Valmistamine
Liha ja sink lõigata väikesteks raasudeks. Punapeedid ja värsked kurgid koorida ja lõigata väikesteks kuubikuteks. Munad lõigata õhukesteks viiludeks. Panna kõik suurde kaussi. Maitseroheline hakkida, lisada maitseained ja hapukoor ning segada kaljaga. Valada lihale ja aedviljadele. Lauale anda hästi külmalt.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee