Kalatoitude retseptid

Praetud räimed tarretises 

Toidutare, 26. september 2004, 19:20
Enne serveerimist on soovitav hoida vähemalt 12 tundi külmas.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg puhastatud räimi
2-3 sl jahu
3 sl õli
soola
tilli
MARINAAD:
1/2 l vett
1 sibul
6-8 tera vürtsi
8 tera musta pipart
2-3 nelki
2 loorberilehte
1-2 tl suhkrut
1 sl 30% äädikat
1 sl zhelatiinipulbrit

Valmistamine
Fileerida räimed. Fileed kasta jahusse ja praadida. Maitsestada soola ning hakitud tilliga. Marinaadi valmistamiseks lisada keevale veele sibulalõigud, maitseained ja lõpuks äädikas. Kuumutada 3-5 minutit, kurnata ja segada leotatud zhelatiiniga. Praetud räimed jagada väikestesse kaussidesse ja valada peale marinaad. Hoida külmas 12 tundi. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee