19. september 2004, 16:58
Lõvipead
Hiinapärane roog. Kanapuljongis keedetud hakklihapallid seente ja krevettidega. Serveerida võib nii soojalt kui ka külmalt. Sõmer riis, majoneesikaste.
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g seahakkliha
1/2 tl ingveripulbrit
1 tl suhkrut
1 väiksem hakitud sibul
1/3 klaasi hakitud seeni (kui kasutad soolaseeni, siis pole soola vaja lisada)
3/4 klaasi puhastatud ja tükeldatud krevette
2 sl sojakastet
Valmistamine
Sega kõik ained koos ühtlaseks massiks ja vormi sellest 8 palli. Keeda neid kanapuljongis kaaneta 15 minutit. Kanapuljongi võib teha ka puljongikuubikust. Serveeri koos sõmera riisiga. Pallid on maitsvad ka külmalt majoneesikastmes.
Kommentaarid (0)