Lõunasöögi retseptid

Lõvipead 

Toidutare, 19. september 2004, 16:58
Hiinapärane roog. Kanapuljongis keedetud hakklihapallid seente ja krevettidega. Serveerida võib nii soojalt kui ka külmalt. Sõmer riis, majoneesikaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g seahakkliha
1/2 tl ingveripulbrit
1 tl suhkrut
1 väiksem hakitud sibul
1/3 klaasi hakitud seeni (kui kasutad soolaseeni, siis pole soola vaja lisada)
3/4 klaasi puhastatud ja tükeldatud krevette
2 sl sojakastet

Valmistamine
Sega kõik ained koos ühtlaseks massiks ja vormi sellest 8 palli. Keeda neid kanapuljongis kaaneta 15 minutit. Kanapuljongi võib teha ka puljongikuubikust. Serveeri koos sõmera riisiga. Pallid on maitsvad ka külmalt majoneesikastmes. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee