Küpsetised

Rabarberipirukas I 

Toidutare, 23. november 2004, 14:21
Ahjus küpseb 25 minutit + ettevalmistus.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ahjus küpseb 25 minutit + ettevalmistus.

Koostisosad
3 dl jahu
150 g võid
1 tl vanillisuhkrut
7-8 rabarbrivart
1 kuhjaga dl suhkrut
2 sl kartulitärklist

Valmistamine
Jahu, tükeldatud või ja vanillisuhkur näppida sõrmedega muredaks seguks. Seda teha kiiresti, et või ei jõuaks käte soojusest sulada. Seada tainas vormi, mida eelnevalt pole vaja määrida. Segada suhkur ja kartulijahu, tõsta see rabarbritükkidega kihiti tainale. Küpsetada 225 kraadi juures 25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee