Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-kohupiimavorm 

Linda Petti, 22. mai 2009, 08:13
Ahjus küpsetatud rabarbri-kohupiimavorm.

Koostisosad
500 g kohupiima
200 g suhkrut
3 muna
1 sidruni mahl ja riivitud koor
1 tl küpsetuspulbrit
60 g mannat
500 g rabarbrit

Valmistamine
Kohupiim hõõruda suhkru, munakollaste, sidruni, manna ja küpsetuspulbriga ühtlaseks.
Segada sisse rabarbritükikesed ning lõpuks vahustatud munavalged. Valada margariiniga määritud vormi ja küpsetada ahjus keskmises kuumuse kuni 60 minutit.
 
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee