Lõunasöögi retseptid

Hapukoorekaste peediga 

Toidutare, 20. september 2004, 11:11
Külm hapukoorekaste peedi ja heeringaga. Enne serveerimist lasta jahedas maitsestuda. Lisandiks paku kuumad koorega keedetud kartulid, must leib.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 dl hapukoort
pool keskmist keedupeeti
1 heeringa filee
suhkrut
2 sl hakitud maitserohelist

Valmistamine
Keedupeet ja heeringas tükeldada väikesteks kuubikuteks, lisada hapukoor ja maitsestada suhkruga. Kastmel lasta enne laualeandmist seista, siis tuleb sellel ilus värv ja maitse paraneb oluliselt. Kaste panna kaussi ja peale riputada hakitud maitserohelist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee