Küpsetised

Rabarberikook hapukoore-munatäidisega 

Sirje Rekkor, 12. mai 2011, 06:22
Rabarberikook hapukoore-munatäidisega Kerli Uusen
Hapukoore-munatäidisega rabarberikook.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
4 sl suhkrut
1 muna
100 g küpsetusmargariini
3 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
1 muna
2 sl suhkrut
1 tl kaneeli
2 dl hapukoort
0,5 kg rabarberit

Valmistamine
Muna vahustada suhkruga, lisada toasoe margariin ja vahustada veel. Lisada küpsetuspulbriga segatud jahu, tainas segada ühtlasks. Äärega koogivorm vooderdada tainaga. Seda võib teha näppude abil, võib ka taina lahti rullida ja vormile tõsta. Täidise valmistamiseks vahustada muna suhkruga, lisada hapukoor ja kaneel ning segada hästi läbi. Täidis valada tainale. Nüüd laduda täidisele rabarberitükid ja riputada need suhkruga üle. Küpsetada 200 kraadi juures 25-30 minutit. Koogi võib valmistada ka rabarberimoosiga. Siis panna tainale esmalt rabarberimoos, sellele valada vahustatud munade ja hapukoore segu.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee