Lambaliha retseptid

ÜHEPAJATOIT LAMBALIHAGA 

Toidutare, 19. september 2004, 15:30
Toit saab maitsvam, kui enne hautamise lõpetamisel lisada 100 g tomatilõike.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g kapsast
250 g lambaliha
500 g kartuleleid
½ l vett
1 sibul
2 sl rasva,
soola köömneid
maitserohelist

Valmistamine
Lambaliha keeda vees pehmeks lisa peeneks lõigatud kapsas, kuubikuteks lõigatud kartulid ja rasvas hautatud sibul. Maitsestada soola ja köömnetega ning hautatud pehmeks. Puistata peale peenestatud maitseroheline.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee