Pannacotta
Küpsetamata magustoidud
3. august 2004, 18:37

Panna cotta ehk kooretarretis (1)

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 dl 35 %-line rõõsk koor
0.25 tk Vanillikaun
0.5 tl Želatiin
0.5 sl vesi
SERVEERIMISEKS
marjad

Valmistamine
Kuumuta kastrulis koor, suhkur ja vanillikaun keemiseni. Lase keeda 2 minutit. Kui kasutad vanillisuhkrut, lisa see alles lõpus. Sega omavahel zhelatiinipulber ja vesi ja lase paisuda 5 minutit. Tõsta vanillikaun välja, lõika pikisuunas pooleks, eemalda noaga seemned ja lisa need koore hulka. Vala kuumal vesivannil lahustunud zhelatiin kooresegu hulka ja sega läbi. Vala segu nelja väiksemasse vormi või klaasi. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Serveerimisel kasuta erinevaid värskeid-, külmutatud- või kompotimarju.