Küpsetamata magustoidud

Panna cotta ehk kooretarretis 

Mall, 3. august 2004, 18:37
Pannacotta 

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 dl 35 %-line rõõsk koor
0.25 tk Vanillikaun
0.5 tl Želatiin
0.5 sl vesi
SERVEERIMISEKS
marjad

Valmistamine
Kuumuta kastrulis koor, suhkur ja vanillikaun keemiseni. Lase keeda 2 minutit. Kui kasutad vanillisuhkrut, lisa see alles lõpus. Sega omavahel zhelatiinipulber ja vesi ja lase paisuda 5 minutit. Tõsta vanillikaun välja, lõika pikisuunas pooleks, eemalda noaga seemned ja lisa need koore hulka. Vala kuumal vesivannil lahustunud zhelatiin kooresegu hulka ja sega läbi. Vala segu nelja väiksemasse vormi või klaasi. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Serveerimisel kasuta erinevaid värskeid-, külmutatud- või kompotimarju.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee