Hispaania köök

LAMBALIHAHAUTIS 

Ruth, 22. detsember 2006, 07:36
Hispaania lambalihahautis. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
500g lambaliha
1 spl jahu
1 spl paprikapulbrit
1 sibul
1 dl valget kuiva šerrit
3 dl kanapuljongit
1 punane tšillipipar
1 punane paprika
peale 1 spl hakitud peterselli

Valmistamine
ValmistusviisLõika liha kuubikuteks. Sega liha , jahu ja paprikapulber. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha 10 min. Lisa šerri. Kalla segu potti. Lisa puljong ja viilutatud tšillipipar. Kata kaanega ja keeda 30 min. Lisa tükeldatud paprika ja keeda tasasel tulel vee 40 min. Puista üle hakitud peterselliga. Serveeri riisi või keedetud kartulitega. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee