Ôuna-meepannkoogid
Kogus: ühele
Koostisosad
Taigen:
100 g jahu
30 g suhkrut
1 muna
300 ml piima
25 g võid
Täidis:
2-3 keskmise suurusega õuna
2 sl mett
20 g võid
0,5 tl kaneeli
Valmistamine
Löö muna taignanõusse, lisa suhkur, jahu ja pool piimast ning klopi taignaks. Kui taigen on ilus ühtlane, sega hulka ülejäänud piim ning sulatatud või. Prae valmis õhukesed ülepannikoogid. Täidise valmistamiseks tükelda kooritud ja puhastatud õunad väikesteks kuubikuteks. Sulata või ning vala õunakuubikud keedunõusse. Kuumuta neid võis 3-4 minutit, siis lisa mesi ning kaneel ja keeda veel mõned minutid. Aseta täidis pannkookide vahele ning murra koogiservad kokku.
Kommentaarid (0)