Küpsetised

Memme õunakook 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 12:12
Maitsev õunakook, õunad võib asendada rabarberi või karusmarjadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g õunu, 2 muna, 150 g suhkrut, pisut soola, 1 klaas petipiima,
1 1/2 klaasi jahu, 1/2 tl söögisoodat, vormi määrimiseks võid, riivsaia

Valmistamine
Õunad kooritakse ja lõigatakse väikesteks tükkideks. Munad vahustatakse suhkruga, lisatakse petipiim, pisut soola, söögisoodaga segatud jahu ja õunatükid. Taigen valatakse võiga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 25-30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee