Gluteenivabad retseptid

Maisihelbeküpsised 

Toidutare, 26. märts 2007, 11:50

Kogus: ühele

Koostisosad
2 klaasi maisihelbeid, 0,5 klaasi pähkleid, 0,5 tl. küpsetuspulbrit,
2 munavalget, 150 g suhkrut, pisut soola, vaniljesuhkrut

Valmistamine
Maisihelbed ja pähklid peenestatakse ja segatakse küpsetuspulbriga. Munavalged vahustatakse, poole vahustamise ajal lisatakse suhkur ja vanillisuhkur. Tugevale munavalgevahule segatakse juurde maisihelbe-pähklisegu. Teelusikaga tõstetakse väiksed taignapallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetatakse mõõdukas kuumuses kuldkollaseks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee