Linnuliha retseptid

NUIKAPSAS KANAFILEEGA 

Toidutare, 23. juuni 2008, 05:21
Nuikapsas teravamaitselise kanafileega. Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimiseks 2 tundi, valmimisaeg 20 minutit. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tl Sambal Oelek kastet
3 sl tomatikastet
4 sl sojakastet
2 tl taimeõli
soola
480 g kanafileed
4 nuikapsast
2 sl sidrunimahla
1 tl puljongipulbrit
2 tl väherasvast margariini
1 sl jahu
1 dl 1,5% piima
3 sl hapukoort
1 sl estragoni
valget pipart

Valmistamine
ValmistusviisSega Sambal Oelek tomatikastme, sojakastme ja õliga ning maitsesta soolaga. Aseta kanafileed 2 tunniks marinaadi. Tõsta fileed ahjuplaadile ja küpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Lõika nuikapsas kangideks ja hauta 5 minutit vees, kuhu on lisatud sidrunimahl ja puljongipulber. Nõruta, pane keeduvedelik kõrvale. Sulata kastrulis margariin, puista sisse jahu, piim, hapukoor ja 1 dl keeduvedelikku. Sega kõik ühtlaseks kastmeks. Lisa estragon, sool ja pipar. Serveeri nuikapsast kanafilee ja kastmega. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.ServeerimisviisServeeri koha pärast valmistamist.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee