NUIKAPSAS KANAFILEEGA
Kogus: ühele
Koostisosad
1 tl Sambal Oelek kastet
3 sl tomatikastet
4 sl sojakastet
2 tl taimeõli
soola
480 g kanafileed
4 nuikapsast
2 sl sidrunimahla
1 tl puljongipulbrit
2 tl väherasvast margariini
1 sl jahu
1 dl 1,5% piima
3 sl hapukoort
1 sl estragoni
valget pipart
Valmistamine
ValmistusviisSega Sambal Oelek tomatikastme, sojakastme ja õliga ning maitsesta soolaga. Aseta kanafileed 2 tunniks marinaadi. Tõsta fileed ahjuplaadile ja küpseta 175 kraadises ahjus 20 minutit. Lõika nuikapsas kangideks ja hauta 5 minutit vees, kuhu on lisatud sidrunimahl ja puljongipulber. Nõruta, pane keeduvedelik kõrvale. Sulata kastrulis margariin, puista sisse jahu, piim, hapukoor ja 1 dl keeduvedelikku. Sega kõik ühtlaseks kastmeks. Lisa estragon, sool ja pipar. Serveeri nuikapsast kanafilee ja kastmega. Antud kogustest saab 4 portsjonit, 1 portsjon: 3,5 punkti.ServeerimisviisServeeri koha pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)