Lõunasöögi retseptid

VIINERISUPP PASTAGA 

Toidutare, 15. september 2008, 18:33
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sibul
1 porru valge osa
1,5 l vett
3 lihaleemekuubikut
2-3 porgandit
1 tl basiilikut
3-4 kartulit
100 g Itaalia sarvekesi, tähtnuudleid vms
300 g viinereid
murulauku

Valmistamine
ValmistusviisLõika sibul ja küüslauguküüned peeneks, porru ja porgand õhukesteks poolrõngasteks. Valmista veest ja lihaleemekuubikutest puljong ja pane sellesse köögivili. Hauta madalal kuumusel vaevalt keevana 10 minutit. Lisa pasta ja tükeldatud kartul ning basiilik, keeda pehmeks. Viimasena lisa paksudeks viiludeks lõigatud viinerid ja lase läbi kuumeneda. Maitsesta lõplikult. Raputa supiportsjonite peale peenestatud murulauku. ServeerimisviisLisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee