Lõunasöögi retseptid

TÄIDETUD KALA 

Toidutare, 18. aprill 2007, 07:39
Riisi ja aedviljaga täidetud kala. Valmistamisaeg määramata.

ValmistusviisKui kala on külmutatud, siis see sulatada. Pannil sulatada 2 spl võid, lisada seened, seller, porgand, riisihelbed ja sibulapealsed ning hautada, kuni aedvili on pehme. Lisada petersell, 1 spl sidruni-mahla, ¼ tl soola, majoraan, pipar ning segada kõik läbi. Kala hõõruda seest soolaga ja täita seguga, kala kõht õmmelda kinni. Kala tõsta pannile ja määrida seguga, mis on saadud 2 tl sulavõi ja 1 tl sidrunimahla segamisel. Küpsetada 175 C juures, kuni kahvel kergesti sisse tungib, siis tõsta täidetud kala järelejäänud riisi- aedviljasegule.ServeerimisviisLisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee