Lõunasöögi retseptid

KREVETI-AVOKAADOSALAT 

Toidutare, 4. november 2006, 14:58
Pidulik salativaagen avokaado, krevettide, shampinjonide ja apelsiniga. Lisandiks vahukoore-sinepi-tshillikaste. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g kooritud krevette
2 avokaadot
100 g värskeid shampinjone
1 apelsin
1/2 sidruni mahl
KASTE:
1 dl vahukoort või maitsestamata jogurtit
1 sl sinepit
1 sl tshillikastet
1 sl veiniäädikat
noaotsatäis soola
noaotsatäis suhkrut
1/2 tl estragoni

Valmistamine
ValmistusviisLõika puhastatud shampinjonid õhukesteks viiludeks. Poolita avokaadod, eemalda kivid, koori ja viilusta viljaliha. Pane avokaado- ja seeneviilud gruppidena serveerimisvaagnale ja piserda peale sidrunimahla. Koori apelsin noaga, viilusta ja tükelda. Grupeeri vaagnale ka krevetid ja apelsinitükid. Sega kokku kaste ja serveeri eraldi. Salat jääb ilus, kui asetada ained vaagnale erivärviliste triipudena.ServeerimisviisLisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee