Läänerannikusalat ehk värske salat mereandidega
Kogus: ühele
Koostisosad
1 keedetud merivähk või 10 keedetud vähisaba või 200 g vähikonservi
1 purk (250 g) rannakarpe
200 g kooritud krevette
100 g värskeid shampinjone
100 g külmutatud herneid
1 purk (340 g) rohelist sparglit
2 tomatit
1/2 rabedat peasalatit
kimbuke tilli
KASTE:
1 dl prantsuse salatikastet
Valmistamine
Kui kasutad sügavkülmutatud krabilisi, sulata need enne üles. Lõika vähk pooleks. Eemalda liha ja tükelda. Nõruta konservidest leem. Viilusta šampinjonid, tükelda sparglid, lõika tomat sektoriteks ja salat ribadeks. Pane salat lamedale serveerimisvaagnale. Lao ained kihiti vaagnale või grupeeri ribadeks lõigatud salatile. Kalla kaste salatile. Kaunista tomatisektoritega ja haki peale ohtralt tilli. Lase külmas maitsestuda. Serveeri röstisaiaga eelroana või õhtusel koosviibimisel kerge suupistena. Enne serveerimist lase jahedas maitsestuda.
Lisandid
Röstisai.
Kommentaarid (0)