8. august 2007, 08:47
REMULAADKASTE
Hapukoore-majoneesikaste kapparite, marineeritud kurgi, anshoovisefilee ja maitseürtidega. Sobib kala-, krabi- ja kartulisalatite juurde. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: ühele
Koostisosad
2 dl majoneesi (või 1 dl majoneesi + 1 dl 18% hapukoort)
1 sl peenestatud kapparit
2 sl peenestatud marineeritud kurki
2 sl peeneks hakitud värskeid maitsetaimi (peterselli, murulauku, tilli, estragoni)
2 peenestatud anshoovisefileed
Valmistamine
ValmistusviisSega ained kausis ühtlaseks kastmeks. Lase külmas maitsestuda veidi enne serveerimist. Sobib kala-, krabi- ja kartulisalatitele.ServeerimisviisEnne serveerimist lase veidi aega külmas maitsestuda.Lisandid
Kommentaarid (0)