Hommikusöögi retseptid

REMULAADKASTE 

Toidutare, 8. august 2007, 08:47
Hapukoore-majoneesikaste kapparite, marineeritud kurgi, anshoovisefilee ja maitseürtidega. Sobib kala-, krabi- ja kartulisalatite juurde. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl majoneesi (või 1 dl majoneesi + 1 dl 18% hapukoort)
1 sl peenestatud kapparit
2 sl peenestatud marineeritud kurki
2 sl peeneks hakitud värskeid maitsetaimi (peterselli, murulauku, tilli, estragoni)
2 peenestatud anshoovisefileed

Valmistamine
ValmistusviisSega ained kausis ühtlaseks kastmeks. Lase külmas maitsestuda veidi enne serveerimist. Sobib kala-, krabi- ja kartulisalatitele.ServeerimisviisEnne serveerimist lase veidi aega külmas maitsestuda.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee