Lõunasöögi retseptid

SHASHLÕKK MAKSAST 

Toidutare, 3. november 2009, 18:35
Shashlõkk maksast seapeki või läbikasvanud ribilihaga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
75 g lamba-, vasika- või seamaksa
30 g seapekki või labikasvanud ribiliha (suitsuribi)
30 g sibulat
5 g sulatatud sea- või lambarasva
soola
pipart

Valmistamine
ValmistusviisMaks lõigata sõrmepaksusteks tükikesteks ja lükkida vardasse vaheldumisi poole õhemate peki- või suitsuribi tükkidega. Küpsetada sütel või elektrigrillis. Paar minutit enne valmimist kasta kange soolalahusega (10 g soola ja 100 g vett). Maksale võib puistata soola ja pipart ka enne küpsetamist. Määrida rasvaga ja küpsetada restil või vardas.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis, praetud või värske sibul, roheline sibul, kurk, tomat. Tkemali- või vürtsikaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee