Hommikusöögi retseptid

TKEMALISOUST 

Toidutare, 18. november 2007, 15:36
Vürtsikas alotsha- või ploomikaste sobib hästi shashlõkikastmeks. Valmistamisaeg määramata. Sousti koostisainete koguseid pole antud, igaüks saab teha kastme oma maitse järgi.

Kogus: ühele

Koostisosad
tkemaliploome ehk alotshasid
riivitud küüslauku
hakitud koriandrilehti
tilli
münti
basiilikut
soola
paprikapulbrit
veiniäädikat

Valmistamine
ValmistusviisTkemaliploomid ehk alotshad keeta vähese veega ja hõõruda läbi sõela. Lisada riivitud küüslauku, hästi peeneks hakitud koriandrilehti, tilli, münti, basiilikut, soola ja rohkesti paprikapulbrit. Kuumutada veidi ja lasta jahtuda. Soovi korral võib lisada veidi veiniäädikat. Kaste peab olema kaunis terav. Ploomisousti võib teha ka leotatud ja keedetud mustadest kuivatatud ploomidest või muudest hapudest ja pooltoorestest ploomidest.ServeerimisviisLisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee