Linnuliha retseptid

Kana-kartulivorm spinatikastmega 

Indrek Kivisalu, 17. veebruar 2011, 07:31
Terevisiooni retsept

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Kanafilee
200 g Porrulauk või sibul
200 g Šampinjonid
1 kg Kartul
4 dl Rõõsk koor 10%
200 g Spinat (külmutatud)
100 g või värske spinat
50 g Või
50 g Riivjuust
sool, pipar
pisut õli
Kanapuljongikuubik

Valmistamine
Kuumuta kastmepotis või ning lisa (sulatatud) spinat. Lisa ka viilutatud seened ja sibul. Prae läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa rõõskkoor, kuumuta keemiseni ja maitsesta kanapuljongikuubikuga. Koori kartulid, lõika õhukesteks viiludeks. Puhasta kanafilee vajadusel kelmetest ning lõika lapiti õhemaks. Pruunista kanafileed kuumal pannil mõlemalt poolt väheses õlis. Lao kartuliviilud, kana ning kaste kihiti vähese õliga määritud ahjuvormi. Küpseta 180-200°C juures kuni kartuli küpsemiseni. Raputa üle maitserohelisega ja/või riivjuustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee