Lambaliha retseptid

Rootsi šašlõkk 

Toidutare, 11. aprill 2008, 09:58
Šašlõkk lambalihast. Liha peab maitsestuma umbes 60 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg pehmet lamba abaliha
12 väikest kõva tomatit
18-24 väikest suvisibulat või shalottsibulat
10 g oliivõli
1 küüslauguküüs
1 tl punet
1 tl rosmariini
1 tl salveid
soola
pipart

Valmistamine
ValmistusviisPehme lambaliha lõigatakse tükkideks nii, et igale sööjale jääks 4-5 tükki. Lisada sool, maitseained, õli ja hakitud küüslauk ning lasta 1 tund seista. Torgata vardasse ja küpsetada grillahjus. Kui liha on peaaegu küps, siis panna grillahju ka õliga pintseldatud tomatid. Suvisibulad puhastada, lõigata pealsed pisut lühemaks ja kupatada keevas soolaga maitsestatud vees.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis, küpsetatud tomatid, sibul.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee