Toidukordade retseptid

RABARBERIKOOK V 

Toidutare, 3. veebruar 2007, 18:30
Rabarberikook kaerahelvestega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
Põhi:
4 muna
3 dl suhkrut
75 g sulatatud võid
1 sidruni mahla
1 dl vett
4 dl nisujahu
2 tl vanillsuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
7 kuni 8 dl tükeldatud rabarbrit
Kaerakate:
5 dl kiir- kaerahelbeid
150 g võid
1 dl suhkrut
1 sl nisujahu
2 tl jahvatatud kaneeli

Valmistamine
ValmistusviisVahusta munad suhkruga. Lisa sulavõi, veega lahjendatud sidrunimahl ja omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks ja vala võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi. Laota rabarbriviilud tainale ja puista suhkruga üle. Küpseta 25 minutit 175-kraadises ahjus. Valmista kate. Sulata või potis, lisa ülejäänud katteained ja sega. Võta kook ahjus välja ja määri kaerakate koogile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Serveeri jahtunult vanillikastme või -jäätisega. ServeerimisviisLisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee