Kiudainerikkad toidud

Rabarberitaskud 

Toidutare, 6. juuni 2008, 19:36
Lihtsalt valmivatele lehttainast rabarberitaskutele annab hõrgu maitse martsipan.

Koostisosad
PÕHI
500 g valmis lehttainas
TÄIDIS
250 g Rabarber
150 g Martsipan
2 tl Tuhksuhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
Muna määrimiseks
PEALE
Hakitud pähklid

Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Rulli tainas laiali ja lõika ruudukujulisteks tükkideks. Lõika martsipan ja rabarber kuubikuteks. Tõsta segu tainale ja puista peale tuhsuhkru-kaneeli segu. Tõsta taina servad keskele kokku ja vajuta tihedalt kinni. Määri munaga ja puista peale pähklid. Küpseta 20 minutit.
Kogustest valmib 9 tk.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee