Küpsetised

Rabarberikook VIII 

Toidutare, 28. aprill 2008, 10:31
Väga maitsev

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS
1.25 dl Või
2.5 dl Suhkur
7 dl nisujahu
KATE
5 sl nisujahu
0.25 tl Sool
3.25 sl Suhkur
500 g Rabarber (tükeldatud)

Valmistamine
Sega kausis suhkur, küpsetuspulber ja jahu. Lisa sulatatud või ja sega ühtlaseks. Suru pool segust neljakandilise 22x22cm vormi põhja. Täidise valmistamiseks sega jahu, suhkur ja sool. Raputa selles segus rabarbritükke. Tõsta rabarbritükid koogivormi ja puista peale ülejäänud purutainas. Küpseta 180-200-kraadises ahjus umbes tund aega. Lase valmis koogil veidi jahtuda, siis puista peale tuhksuhkrut. Lõika kook ruutudeks ja serveeri. Hea teada !Väga maitsev jäätisega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee