Rabarberikook VIII
Kogus: ühele
Koostisosad
TAINAS
1.25 dl Või
2.5 dl Suhkur
7 dl nisujahu
KATE
5 sl nisujahu
0.25 tl Sool
3.25 sl Suhkur
500 g Rabarber (tükeldatud)
Valmistamine
Sega kausis suhkur, küpsetuspulber ja jahu. Lisa sulatatud või ja sega ühtlaseks. Suru pool segust neljakandilise 22x22cm vormi põhja. Täidise valmistamiseks sega jahu, suhkur ja sool. Raputa selles segus rabarbritükke. Tõsta rabarbritükid koogivormi ja puista peale ülejäänud purutainas. Küpseta 180-200-kraadises ahjus umbes tund aega. Lase valmis koogil veidi jahtuda, siis puista peale tuhksuhkrut. Lõika kook ruutudeks ja serveeri. Hea teada !Väga maitsev jäätisega.
Kommentaarid (0)