Küpsetised

Šokolaadimuffinid III 

Toidutare, 11. aprill 2008, 07:42
Muffinid tumeda šokolaadiga

Kogus: ühele

Koostisosad
2 muna
150 g suhkrut
75 g kaerahelbeid
125 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 g sulatatud võid
100 g hakitud tumedat šokolaadi

Valmistamine
Sega suhkur ja muna heledaks vahuks. Lisa kaerahelbed, jahu ja küpsetuspulber. Sega juurde jahtunud sulavõi ja viimasena šokolaadipuru. Täida väikesed võitatud ja suhkruga üle puistatud pabervormid 2/3 ulatuses tainaga. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit (kontrolli küpsust puutikuga).  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee