Shokolaadimuffinid I
, 5. jaanuar 2005 10:55
Pruunid muffinid
Kogus: ühele
Koostisosad
250 g nisujahu
25 g kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl söögisoodat
85 g tumedat šokolaadi
100 g valget šokolaadi
2 muna
300 g hapukoort
85 g fariinsuhkrut
85 g võid
noaotsatäis soola
250 g nisujahu
25 g kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl söögisoodat
85 g tumedat šokolaadi
100 g valget šokolaadi
2 muna
300 g hapukoort

85 g fariinsuhkrut
85 g võid

noaotsatäis soola
Valmistamine
Sega omavahel jahu, kakaopulber, küpsetuspulber, söögisooda, sool ja shokolaaditükid. Sega teises kausis munad, hapukoor, suhkur ja sulavõi. Sega hapukooresegu jahuseguga õrnalt läbi. Ära liiga palju sega! Tõsta tainas pabervormidesse või kergelt õlitatud muffinivormidesse. Küpseta 200º C juures ahju keskosas 20 minutit.