Küpsetised

Shokolaadimuffinid I 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 10:55
Pruunid muffinid

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g nisujahu
25 g kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
½ tl söögisoodat
85 g tumedat šokolaadi
100 g valget šokolaadi
2 muna
300 g hapukoort
85 g fariinsuhkrut
85 g võid
noaotsatäis soola

Valmistamine
Sega omavahel jahu, kakaopulber, küpsetuspulber, söögisooda, sool ja shokolaaditükid. Sega teises kausis munad, hapukoor, suhkur ja sulavõi. Sega hapukooresegu jahuseguga õrnalt läbi. Ära liiga palju sega! Tõsta tainas pabervormidesse või kergelt õlitatud muffinivormidesse. Küpseta 200º C juures ahju keskosas 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee