Kiudainerikkad toidud

Aprikoosidega kaerahelbepuder 

Toidutare, 5. jaanuar 2005, 12:23
Maitsev hommikupuder

Kogus: ühele

Koostisosad
8 kuivatatud aprikoose
3 kuni 4 dl kaerahelbeid või
neljaviljahelbeid
4 sl nisukliisid (soovi korral)
1 l vett või piima
0.5 tl soola

Valmistamine
Lõika aprikoosid eelmisel õhtul tükkideks, pane supitaldrikusse ja kalla peale nii palju sooja vett, et puuviljad oleksid peaaegu kaetud. Hommikul kalla leotatud puuviljad keedupotti, puista peale kaerahelbed ja lisa vesi ning sool. Sega korralikult läbi. Aja puder keema, vähenda siis kuumust ja hauta vaevalt keevana väikesel tulel vastavalt pakendil olevale juhendile. Sega hautamise ajal paar korda, et puder põhja ei kõrbeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee