Küpsetised

Spinatipirukas kodujuustu ja mozzarella´ga 

Toidutare, 16. märts 2006, 15:49
Spinatipirukad kahe juustuga ja lehttainapõhjal.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g lehttainast
250 g külmutatud spinatit
2 küüslaugu küünt
võid
2 dl riivitud mozzarella juustu
100 g kodujuustu
1 tl soola
noaotsatäis musta pipart
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 muna

Valmistamine
Rulli lehttainas lauale ja lõika 8 cm ruutudeks. Sulata spinat ja pressi liigne vesi minema. Prae koos purustatud küüslauguga võis. Võta pann tulelt ja lase veidi jahtuda. Lisa juust, toorjuust, sool, pipar ja vürtsköömned. Pane veidi täidist igale tainaruudule ja murra kolmnurkseks pirukaks. Määri munaga ja küpseta 225º C juures ahju keskosas 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee