Kiudainerikkad toidud

Hautatud punane kapsas 

Toidutare, 23. märts 2010, 14:18
Punane peakapsas sobib hästi liha- või kalatoitude juurde.

Koostisosad
2 sl rasva
1 sibul
1-2 ôuna
nelki
soola
äädikat
1/2 kl punast veini
marjamahla vôi kuumavett
500 g Punane kapsas

Valmistamine
Kuumas rasvas hautada peeneks lõigatud sibul, lisada peenestatud kapsas ka riivitud õunad, paar nelki, veidi soola, äädikaat ja punane vein ning hautatud kapsas pehmeks. Maitsestamiseks võib lisada ka suhkrut. Toidule võib lisada punast peeti. Serveeri kuumalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee