Lõunasöögi retseptid

Külm krabisupp 

Peeter Kard, 17. august 2009, 17:18
Külm kaljasupp krabiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,2 l kalja
140 g konserveeritud krabi (või krevette või kalmaari)
120 g sibulapealseid
320 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
1 tl suhkrut
soola
maitserohelist

Valmistamine
Valmistusviis
Kurgid koorida ja lõigata lühikesteks ribadeks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga. Keedetud muna hakkida. Krabi, krevetid või kalmaarifilee lõigata väikesteks tükkideks ja lisada supile koos konservileemega. Kõik ained segada ja valada juurde kali. Maitsestada suhkru ja soolaga ning lisada hapukoor ja hakitud maitseroheline.
Serveerimisviis
Serveerida hästi külmalt

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee