OKROSHKA AEDVILJADEST
Kogus: ühele
Koostisosad
1,2 l kalja
300 g kartuleid
80 g porgandit
80 g naerist
80 g rediseid
120 g sibulapealseid
250 g värsket kurki
120 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
sinepit
soola
maitserohelist
Valmistamine
ValmistusviisKartulid pesta ja keeta koos koorega. Porgandid ja naerid puhastada ja keeta eraldi. Jahtunud aedviljad lõigata kuubikuteks. Kartulid koorida ja lõigata samuti. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga kuni mahla eraldumiseni. Redised pesta ja lõigata kuubikuteks. Aedviljad segada ja valada peale suhkru ning sinepiga maitsestatud kali. Lisada hakitud munad ja maitseroheline. Hapukoor anda lauale eraldi. Kui soovitakse teravamat okroshkat, siis võib supile lisada pisut riivitud mädarõigast. Kalja asemel võib okroshka valmistada külma keedetud veega segatud keefirist.ServeerimisviisServeerida külmalt.Lisandid
Kommentaarid (0)