Lõunasöögi retseptid

OKROSHKA KALAST 

Toidutare, 9. detsember 2009, 11:01
Külm kaljasupp erinevate kalaliikide ja keedetud peediga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
2-2,5 l kalja
200 g suvalist praetud kala
50 g keedetud tuurakala (või muud vääriskala)
30 g soolaheeringat
4 keedetud punapeeti
100 g sibulapealseid
2-3 värsket kurki
3-4 sl oliivõli
1-2 sl mädarõigast
soola
petersellilehti
tilli

Valmistamine
ValmistusviisPraetud kala puhastada luudest ja murendada väikesteks tükkideks. Lisada mädarõigas, hakitud heeringas ja sibulapealsed, kooritud ja viiludeks lõigatud kurk, jämedalt riivitud keedetud punapeet, oliivõli ja segada hoolikalt. Valada peale kali, lisada vääriskalatükid ja veidi jääd ning puistata peale hakitud maitseohelist. Suvisel ajal on väga maitsev külmalt ka tavaline uhhaa või kalasupp, kui sellele lisada keedetud muna, hapukoort ja rohkesti hakitud maitserohelist.ServeerimisviisServeeri külmalt.Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee