Lõunasöögi retseptid
14. september 2008, 10:56

OKROSHKA SINGIGA

Külm kaljasupp veiseliha ja singiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1,5 l kalja
160 g keedetud veiseliha
120 g keedetud või küpsetatud vasikaliha
120 g taist keedusinki
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
sinepit
soola
maitserohelist

Valmistamine
ValmistusviisLihatooted lõigata väikesteks kuubikuteks. Osa lihast võib asendada keedetud keele, taise keedetud lambaliha, kergsoolapeki vms. Kurgid koorida ja lõigata samuti väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga. Lisada hapukoor, munakollased, sool, suhkur, sinep ja kali ning segada hoolikalt. Siis lisada liha- ja kurgitükid, hakitud maitseroheline ja hakitud munavalged ning anda külmalt lauale.ServeerimisviisServeeri külmalt.Lisandid