Küpsetised

Seesamisüdamed 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 12:25
Lehttainast valmistatud seesamiseemnetega ülepuistatud südamekujulised küpsised.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Lehttainas
MÄÄRIMISEKS
1 tk Muna
PEALE
Ürdisool
Seesamiseemned

Valmistamine
Võta valmis lehttainast vormiga väikseid südameid. Pane need küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja määri munaga. Raputa peale ürdisoola ning seesamiseemneid. Küpseta südameid 225-kraadises kuumuses ahju keskosas, kuni nad on ilusad kuldkollased. Paku seesamisüdameid kohvi või tee juurde soolase suupistena või tummise eelroasupi lisandiks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee