Toidukordade retseptid

RABARBERI-INGVERIBESEE 

Toidutare, 26. september 2006, 17:26
Beseekatttega ingverilisandiga rabarberikook. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
3 dl nisujahu
1 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillsuhkrut
150 g margariini
2 munakollast
TÄIDIS:
6 dl rabarberitükke
1/2 dl suhkrut
3 sl riivitud ingverit
PINNALE:
2 munavalget
4 sl suhkrut

Valmistamine
ValmistusviisSega taina kuivained kokku, näpi margariiniga segi ja lõpuks sega sisse ka munakollased. Pane tainas vormi ja vajuta ühetasaseks. Taina pinnale laota rabarberitükid, peale puista suhkur ja riivitud ingver. Küpseta 20 minutit 225 kraadisel temperatuuril. Vahusta munavalged, lisa suhkur ja vispelda veel, kuni vaht on ühtlane ja veidi sitke. Võta poolküps pirukas ahjust välja ja laota beseevaht ühtlase kihina peale (või tee tordipritsiga beseeõied). Pane pirukas ahju tagasi ja küpseta veel 10-15 minutit, kuni pind on ilusasti pruun.ServeerimisviisLisandidKoh, tee. Kastmeks sobib vahukoor või pehme jäätis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee