Kalatoitude retseptid

Nelja täidisega lavaširullid 

Sirje Rekkor, 19. november 2008, 14:04
Erinevate täidistega, juustu-, kreveti-, singi-, lõhetäidisega, lavaširullid. Enne serveerimist hoida jahedas.

Koostisosad
1 pakk Leiburi lavashi
100 g murulauguga maitsestatud toorjuustu
rohelist lehtsalatit
JUUSTUTÄIDIS:
100 g riivitud juustu
1 väike paprika
2 dl Hellmann'si paksemat majoneesi
KREVETITÄIDIS:
1 väike hakitud värske kurk
50 g tükeldatud krevette
2 dl paksemat majoneesi
SINGITÄIDIS:
50 g viilustatud sinki (peeneks hakitud)
50 g viilustatud juustu (peeneks hakitud)
1 väike tükeldatud paprika
2 dl paksemat majoneesi
LÕHETÄIDIS:
viilutatud graavitud lõhefileed
sidrunimahla

Valmistamine
Lavašš laotatakse lauale ja lõigatakse pikuti pooleks. Ühele poolele määritakse õhuke kiht toorjuustu ja kaetakse salatilehtedega. Tükeldatud täidiseained segatakse omavahel ja määritakse pool segust salatilehtedele. Lavašš keeratakse hästi tihedalt rulli ja lõigatakse tükkideks, kinnitatakse suupistetikkudega või seotakse kinni näiteks murulauguvarrega. Sama korratakse teise lavashiribaga. Süüakse samal päeval, sest seistes muutub lavašš pehmeks. Hoitakse kuni serveerimiseni külmkapis kaanega karbis. Serveeri külmalt.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee