Toidukordade retseptid

Juustupallid II 

Sirje Rekkor, 23. märts 2010, 14:30
Toorjuustupallid sibula, peterselli ja marineeritud kurgiga. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g toorjuustu
1 dl 35% rõõska koort
30 g riivitud sibulat
soola
paprikapulbrit
musta pipart
hakitud peterselli
2 marineeritud kurki

Valmistamine
Rõõsk koor ja juust segatakse. Marineeritud kurk tükeldatakse hästi pisikesteks kuubikuteks, sibul riivitakse. Segule lisatakse sibul, petersell ja kurgitükid, maitsestatakse pipra ja soolaga. Kahe lusika abil vormitakse väikesed pallikesed, veeretatakse neid paprikapulbris ja serveeritakse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee