Küpsetised

Juustukõrsikud 

Sirje Rekkor, 23. märts 2010, 14:30
Pärmitainast juustukõrsikud. 

Koostisosad
200 g küüslaugutoorjuustu (näiteks Hovi)
1 dl toasooja vett
6 dl nisujahu
1/2 dl sulatatud margariini
30 g presspärmi

Valmistamine
Lisa juustule toasoe vesi ning väheses vedelikus lahustatud pärm ja sool. Sõtku juurde jahu ning viimasena lisa margariin. Sõtku tainas ühtlaseks, kata köögirätiku või toidukilega ja lase kerkida. Kerkinud tainas sõtku uuesti hoolega läbi ning jaota neljaks. Igast osast vormi 10 umbes 30 cm pikkust peenikest kõrsikut, tõsta ahjuplaadile ja lase kerkida. Määri pealt margariiniga ning küpseta 200 kraadi juures praeahjus umbes 10 minutit, kuni kõrsikud on helepruunid. Serveeri õllega või selge puljongiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee