Lõunasöögi retseptid

Täidetud lihapraad 

Toidutare, 31. oktoober 2008, 08:08
TÄIDETUD LIHAPRAAD
Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
1½ kg praetükk
100 g kitsejuustu
1 sl hakitud värsket rosmariini
2 küüslauguküünt
värske rosmariinioks
1 sl oliivôli
1 tl tüümiani
½ sl soola
2 g jahvatatud pipart

Valmistamine
ValmistusviisPane ahi sooja, 175º C peale. Lõika praetükile lõhe sisse, et saaks täita juustuga. Lõika juust ribadeks, täida praetükk juustuga, puista veidi hakitud rosmariini. Seo praetükk praenööriga või jämeda puuvillase niidiga. Lõika küüslauguküüned ribadeks, tee praetükile väikesed sisselõiked ja torka küüslauguribad sisse. Murra rosmariinioks väiksemateks tükkideks ja pista nööride vahele. Pane praetükk kuumakindlasse vormi. Sega oliivõli, tüümian, sool ja pipar ning määri praetükki. Küpseta 175º C juures ahju alumises osas. Valmis praad tõsta küpsetusfooliumisse ja lase seista seal vähemalt 30 minutit, ennem kui lahtilõikad. ServeerimisviisServeeri kuumalt 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee