Lõunasöögi retseptid

Krevetikokteil 

Toidutare, 16. aprill 2008, 07:29
Pidulik eelroog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
10 cm kurki
3 dl maitsestamata jogurtit
2 tk varssellerit
1 küüslauguküüs
2 sl hakitud peterselli
750 g koorimata krevette
KAUNISTUS:
salatilehti
tillioksi
4 tervet krevetti
4 musta oliivi

Valmistamine
Riivi kurk jämeda riiviga ja lase nõrguda salvrätil. Vala jogurt kohvifiltisse ja lase nõrguda u 30 minutit. Haki seller peeneks. Sega riivitud kurk ja jogurt, purustatud küüslauguküüs, hakitud seller, hakitud petersell ja kooritud krevetid. Jaota portsionklaasidesse. Kaunista salatilehe, terve kreveti, musta oliivi ja tillioksaga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee