Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15
Koostisosad
2 valmis avokaadot
½ haput ôuna
1 sl laimimahla
2 sl créme fraiche
soola
pipart
20 tk kooritud krevetti
1 viil röstsaia
KAUNISTUSEKS:
laimiviil
tillioks
Valmistamine
Valmistusviis
Puhasta ja tükelda veidi avokaado, koori ja riivi õun. Sega mikseris, õun, avokaado, laimimahl ja créme fraiche püreeks, maitsesta soola pipraga. Kata avokaadokreem kuni serveerimiseni toidukilega ja tõsta külma, juhul kui sa ei serveeri kohe. Jaota avokaadokreem portsjoniteks, kaunista kooritud krevettide, laimiviilu ja tillioksaga. Rösti saiaviil ja lõika pulkadeks.
Serveerimisviis
Serveeri jahutatult.
Lisandid
Kommentaarid (0)