Lõunasöögi retseptid

Avokaadokreem 

Toidutare, 10. aprill 2008, 18:11
AVOKAADOKREEM
Maitsev eelroog. Valmistamisaeg u 15 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
15

Koostisosad
2 valmis avokaadot
½ haput ôuna
1 sl laimimahla
2 sl créme fraiche
soola
pipart
20 tk kooritud krevetti
1 viil röstsaia
KAUNISTUSEKS:
laimiviil
tillioks

Valmistamine
Valmistusviis
Puhasta ja tükelda veidi avokaado, koori ja riivi õun. Sega mikseris, õun, avokaado, laimimahl ja créme fraiche püreeks, maitsesta soola pipraga. Kata avokaadokreem kuni serveerimiseni toidukilega ja tõsta külma, juhul kui sa ei serveeri kohe. Jaota avokaadokreem portsjoniteks, kaunista kooritud krevettide, laimiviilu ja tillioksaga. Rösti saiaviil ja lõika pulkadeks.
Serveerimisviis
Serveeri jahutatult.
Lisandid
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee